Til forældrene:

MELD DIG SOM HOLDLEDER!

At være holdleder for sit barns ungdomshold er en fantastisk chance for at engagere sig i sit barns sport på en rigtig god måde, hvor man samtidig er med til at skabe en social og sportslig ramme for barnet og dets holdkammerater. Det er hyggeligt at være af sted og du bidrager til fællesskabet, samtidig med at det er en veldefineret og overskuelig opgave.

Der er en holdleder knyttet til hvert hold, men normalt er der flere forældre, der tager med til kampene som publikum. På den måde får du også relationer til de andre forældre, og I vil desuden kunne hjælpes ad med holdlederopgaven.

 

Holdlederen er med til at fastsætte kamptidspunkter i starten af sæsonen og er den, der informerer holdet om tid og sted for kampene.

Ved hjemmebanekampe sørger holdlederen for fjerbolde og holdseddel samt naturligvis at byde modstanderholdene velkommen i vores badmintonhal.

Desuden skal man notere kampenes resultater og indberette dem på hjemmesiden badmintonplayer.dk, når kampene er spillet.

Du er også den, der sørger for, at spillerne stiller op i styrkeorden - det sker på baggrund af ranglisten, som altid kan ses på badmintonplayer. Hvis der kommer afbud ind, finder du sammen med Jimmi en reserve.

Har du som forælder lyst til at tage denne opgave på dig, kan du anføre det, når du tilmelder dit barn til holdkampe her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at skrive direkte til Jimmi (jimmiprahl@gmail.com) eller Anne (anneplengejensen@hotmail.com)

Der vil være et møde for alle holdledere i starten af sæsonen, så du er godt klædt på til opgaven, og I vil kunne bruge hinanden og Jimmi/Anne som "livline" i løbet af sæsonen, hvis der skulle opstå tvivl om noget. Tidsforbrug i løbet af sæsonen vil være 4-6 weekenddage à 4-5 timer, lidt forberedelse og kommunikation med spillerne / deres forældre samt intromødet (1-2 timer).

Du kan orientere dig yderligere i folderen HOLDLEDER_ABC_2019_2020_vers_4.docx (NB. Skal opdateres!)