HOLDKAMPE 

Holdkampe er en rigtig god måde at komme i gang med at spille turneringer. 
Og de, der først har prøvet, bliver som regel ved sæson efter sæson .

Holdkampene bliver spillet ca. 4-6 gange i løbet af en sæson, og du er hver gang sammen med et fast hold af BBK13-spillere.

Det er hyggeligt og trygt at være ude sammen med sine klubkammerater. Man spiller sammen som et hold, så det ikke kun er dine egne kampe, der tæller, men også de andres. Man bakker hinanden op, hygger sig og udvikler et godt kammeratskab. 

 

Holdkampe ligger altid på en weekenddag, enten lørdag eller søndag. Hver gang er man afsted ca. 4 timer og det er som regel her i Nordsjælland (evt. på hjemmebane i Birkerød Badmintonhal). En forælder til en af spillerne har rollen som holdleder, dvs. har styr på hvor holdet skal hen hvornår og er med hver gang. Alle kan være holdledere - man behøver ikke vide noget om badminton, man skal bare have lyst til at bruge 4-5 weekenddage i hallen og bruge lidt tid på mails og indberetning af resultater. I starten af sæsonen er der et holdledermøde, hvor alle bliver klædt godt på til opgaven.

 

Dit hold består af spillere på din egen alder og dit eget niveau, og I møder hold med samme alder og niveau fra de andre klubber. Desuden bliver kampene sat sådan sammen, at den bedste fra det ene hold spiller mod den bedste fra det andet hold, den næstbedste mod den næstbedste osv. Det gør man for at sørge for, at kampene bliver så jævnbyrdige som muligt. Men du skal selvfølgelig altid være forberedt på, at du kan komme ud for at spille mod nogen, der er en del bedre end du selv.

 

Der findes forskellige holdtyper:
"4 spillere". Holdtypen er kønsneutral. Det betyder, at drenge og piger spiller med og mod hinanden på kryds og tværs. Da holdene bl.a. sammensættes efter spillernes ranglistepoint, kommer du stadig til at spille mod andre på dit eget niveau. Da drenge som regel er fysisk stærkere, kan det være, at en 11-årig dreng, der har spillet 1 år, møder en 11-årig pige, der har spillet 3 år og som derfor har bedre teknik og boldsikkerhed. Så selvom drengen sikkert kan slå nogle hårde smash, kan pigen til gengæld slå nogle skarpe drops :-)

"4 piger": Holdene består kun af piger, så piger kan kun møde andre piger.

"2+2": Holdet består af 2 drenge og 2 piger og der spilles kønsspecifikt, dvs. 2 damesingler, 2 herresingler, 1 damedouble, 1 herredouble og to mixdoubler. 

 

Du tilmelder dig i april/maj for den kommende sæson. I starten af den nye sæson bliver holdene sammensat. Der er normalt 4-6 spillere på et hold. Hvis der er bestemte træningskammerater, du gerne vil på hold med, skriver du det til os, når du tilmelder dig.

 

Holdkampene ligger enten lørdag eller søndag - NORMALT i (4-6 af) disse weekender:

Uge 43 (en uge efter efterårsferien)

Uge 46 (midt i november)

Uge 49 (i starten af december)

Uge 2 (i starten af januar)

Uge 5 (i starten af februar)

Uge 8 (en uge efter vinterferien)

Uge 10 (i starten af marts)
Uge 12 (midt i marts) 

 

I slutningen af september ligger det endeligt klart,

 

Klubben betaler stævnegebyret, så det er gratis for dig at deltage. 

 

Tilmelding for sæsonen 2023-24 sker her på hjemmesiden under "Event" inden 15. juni 2023

På tilmeldingen er det muligt at anføre ønsker om holdkammerater.

 

 

 

 

Forældre: Læs mere om jobbet som holdleder HER 

 

Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte Jimmi på jimmiprahl@gmail.com eller ringe til Anne Mette i træffetiden