Fotosamling

Til brug for klubbens kommunikation indadtil og udadtil har vi en fotosamling med motiver fra klubben, dens arrangementer og medlemmer. Vi bruger billederne på hjemmesiden, i mails, på facebook og i trykte materialer etc.

Vi opfordrer derfor medlemmerne til at sende deres klubbilleder til os, så vi kan holde samlingen opdateret og relevant.

Hvis du har gode billeder fra klubbegivenheder mm, er du meget velkommen til at sende dem til vores billedarkivar Christian Dall på mailadressen bbk13foto@yahoo.com.

Billederne behøver på ingen måde at udmærke sig hverken teknisk eller kunstnerisk – man kan shine rigtig meget op gennem beskæring og photoshop. Men det går selvfølgelig ikke uden råmaterialet. Både ”autentiske” motiver og opstillinger er mere end velkomne!

Når du sender billeder til Christian, vil vi bede dig om at tilføje en overskrift (f.eks. ”fredagscafe”, ”træning begyndere” eller ”holdkamp U11”). Så er det nemmere at sortere dem i relevante grupper.

 

Persondatabeskyttelse

For at undgå, at nogen mod deres vilje bliver afbildet i klubbens regi, vil vi desuden bede dig om at markere på din medlemsprofil, hvorvidt du vil tillade det.

Der er tre forskellige indstillinger at vælge imellem:

Her kan du se en forklaring af de forskellige billedtyper.

 

Husk at trykke ”Opdater profil”, når du har valgt. 

 

Opdager du, at vi har brugt et billede af dig på hjemmesiden eller på facebook, og du ønsker at vi skal fjerne det, ringer eller skriver du til Anne Mette (21 48 67 06 / ungdom@bbk13.dk), og det vil naturligvis straks blive slettet!