Tilmeldingen til den nye sæson åbner 1.7. på hjemmesiden

Du kan se holdplanen HER (med forbehold for ændringer)

Hvis du gerne vil gå til badminton i Birkerød, skal du

Du er ALTID velkommen til at møde op eller ringe i træffetiden, hvis der er det mindste, du er i tvivl om! Se træffetiderne HER


Er du begynder

- kan du tilmelde dig et begynderhold eller en fællestræning direkte. 

 

Er du fortsætter fra sæsonen 22-23

- er du blevet et antal bestemte hold. Du har fået en mail med en oversigt over alle medlemmer og deres hold. 

- du vælger selv, om du vil tilmelde dig alle de forhåndstildelte træningspas. Dette sker under "Tilmelding" --> "Træningspas for ungdom"
- hvis du ønsker andre træningspas end dem, du er blevet forhåndstildelt, skal du ringe til Anne Mette i træffetiden 

 

Har du spillet før, men i en anden klub eller for nogle sæsoner siden

- kontakter du Anne Mette i træffetiden, som vil hjælpe med at finde et passende hold til dig. 

 

Ønsker du en prøvetime?
Du kan kun få en prøvetime på et træningspas, der ikke er venteliste til. 
Hvis du ønsker en prøvetime på et træningspas med ledige pladser, kontakter du Anne Mette i træffetiden og aftaler det med hende. Inden du kommer første gang, sender du desuden en sms til træneren på det pågældende pas (kontaktinfo står på hjemmesiden under "Om os").
Du kan dog ikke være sikker på, at der stadig er plads på træningen efter din prøvetime, og du reserverer ikke pladsen ved at tage en prøvetime.
Den eneste måde at være sikker på at få en plads på et træningspas er at tilmelde sig passet. Hvis du efter et par uger på træningen finder ud af, at det alligevel ikke var noget for dig, kan du skrive til klubbens formand Ivan (info@bbk13.dk) og få kontingentet refunderet.

 

Venteliste
Skulle du være så uheldig, at der ikke er plads på det hold, du gerne vil tilmelde dig, kan du skrive dig på venteliste - det foregår på samme måde som hvis du tilmelder dig holdet. Det koster ikke noget at stå på ventelisten og du behøver ikke være tilmeldt basismedlemskabet for at stå på venteliste.

En måneds tid eller to inde i sæsonen kommer der ofte ekstra pladser på holdene.

Bemærk, at ventelistepladser annulleres, når sæsonen udløber (30. juni). Det betyder også, at du kan være hurtig og sikre dig en plads på holdet i den nye sæson, så snart tilmeldingen til den nye sæson åbner 1. juli.