Ivan Cup

Kom og vær med til IVAN CUP!

Ivan Cup er Birkerød BK13s individuelle, pointgivende turnering - og i BBK13 er en turnering ikke bare en turnering, men en festdag i hallen!

 

 

Ivan Cup......er opkaldt efter vores fantastiske klubformand, Ivan Christiansen, som vi i ungdomsafdelingen både ser op til og holder uendeligt meget af. Ivan er altid frisk med hjælp og vejledning og har styr på både stort i småt i klubben. Hvad end det er budgetter og regneark eller huller i væggen og spartelmasse, er Ivan din go-to-guy.
Ivan har været formand siden 2012.  Selvom Ivan er blevet pensionist, har han et imponerende energi- og aktivitetsniveau. Når han ikke spiller badminton, golf eller bridge, sætter han hus i stand eller passer børnebørn.

 

Tidspunkt: 22.-23. april 2023

Rækker: U15CD og U17/19 ABCD
Så vidt muligt afvikles U15 lørdag og U17/19 BCD søndag. Du kan gå ud fra, at alle dine kampe ligger på én dag.
U17/19 A afvikles så vidt muligt over én dag, men kan evt. strækkes over begge dage.

Er du begynder, tilmelder du dig i D-rækken.
Du kan tilmelde dig i både single, double og mixdouble.
Hvis du gerne vil spille double, men ikke har en makker, tilmelder du dig med ”x-makker”, som betyder, at stævneledelsen prøver at finde en makker til dig.

Normalt tilmelder man sig til et stævne i sin egen række og aldersklasser, men i følge BadmintonDanmarks regler er følgende tilmeldinger i andre aldersklasser end ens egen tilladt:

 

 

Tilmelding på badmintonplayer senest 6. april (Skærtorsdag)

Endeligt program udsendes ca. 1 uge før.

 

BBK13-medlemmer og forældre: Vil du være en del af "Team Ivan Cup"?

Tilmeld dig som hjælper HER, hvor du også kan se en beskrivelse af opgaverne