Birkerød Badmintonklub får nyt, stærkt trænerteam

Birkerød BK13 har netop indgået aftale med tre toptrænere for den kommende sæson. Det drejer sig om Camilla Sørensen, Nanna Brosolat og Thomas Laybourn. Alle tre har de imponerende spillerkarrierer bag sig som professionelle og landsholdsspillere, og kan skrive flere VM-titler både individuelt og for hold på CV’et.

De tre har desuden til fælles, at de er meget erfarne og efterspurgte trænere, og det er helt unikt for Birkerød Badmintonklub, at det er lykkedes at tiltrække så dygtige trænerkræfter. Sammen med den øvrige stab af unge og entusiastiske trænere kommer de til at stå for inspirerende og udviklende træning på et højt niveau for klubbens ungdomsspillere.

Derudover får Camilla Sørensen og Nanna Brosolat en ledende rolle som udviklingstrænere, hvor de bl.a. skal stå for at videreuddanne klubbens yngre trænere og dermed sikre et endnu bedre og udviklende træningsmiljø for ungdomsspillerne. Både trænere og ledere ser frem til et frugtbart og spændende samarbejde!

For klubbens ungdomsudvalg er det virkelig en fjer i hatten at kunne byde velkommen til sådan et sejt trænerteam! Vi har allerede i denne sæson haft kæmpe udbytte af Nannas og Camillas store trænererfaring og fantastiske træning, og vi ser for os, hvordan vi får et gevaldigt løft i hele ungdomsafdelingen i næste sæson, hvor de som udviklingstrænere også kommer til at coache og undervise vores yngre trænere. På den måde ser vi også, hvordan der i endnu højere grad vil komme en rød tråd gennem klubbens træninger. At Thomas også har valgt at samarbejde med os, ser vi som endnu et tegn på, at vi som klub er nået rigtig langt.

Inden for de seneste 6-7 år har klubbens ungdomsafdeling udviklet sig støt og er vokset fra ca. 60 til over 250 medlemmer. Vi er ikke i tvivl om, at det frem for alt skyldes afdelingens solide forankring i værdier som fællesskab, åbenhed og stærke sociale relationer. Oven på dette fundament – som vi stadig vil holde godt fat i – bliver vi mere og mere i stand til at bygge en klub, der har en stor vifte af træningstilbud til både begyndere, let-øvede og virkeligt dygtige spillere.


 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram