HOLDKAMPE 

 
Holdkampe er en rigtig god måde at komme i gang med at spille turneringer. Og de, der først har prøvet, bliver som regel ved sæson efter sæson .

 

Holdkampene bliver spillet ca. 4-6 gange i løbet af en sæson, og du er hver gang sammen med et fast hold af BBK13-spillere.

Det er hyggeligt og trygt at være ude sammen med sine klubkammerater. Man spiller sammen som et hold, så det ikke kun er dine egne kampe, der tæller, men også de andres. Man bakker hinanden op, hygger sig og udvikler et godt kammeratskab.

 

Holdkampe ligger altid på en weekenddag, enten lørdag eller søndag. Hver gang er man afsted 4-5 timer og det er som regel her i Nordsjælland (evt. på hjemmebane i Birkerød Badmintonhal). En forælder til en af spillerne har rollen som holdleder, dvs. har styr på hvor holdet skal hen hvornår og er med hver gang.

 

Dit hold består af spillere på din egen alder og dit eget niveau, og I møder hold med samme alder og niveau fra de andre klubber. Desuden bliver kampene sat sådan sammen, at den bedste fra det ene hold spiller mod den bedste fra det andet hold, den næstbedste mod den næstbedste osv. Det gør man for at sørge for, at kampene bliver så jævnbyrdige som muligt. Men du skal selvfølgelig også være forberedt på, at du også kan komme til at møde nogle, der er en del bedre end du selv.

 

Du tilmelder dig i april/maj for den kommende sæson. I starten af den nye sæson bliver holdene sammensat. Der er normalt 4-6 spillere på et hold. Hvis der er bestemte træningskammerater, du gerne vil på hold med, skriver du det til os, når du tilmelder dig.

 

Holdkampene ligger i næste sæson (2020-2021) enten lørdag eller søndag i disse weekender:
Uge 43 (24./25. oktober 2020)
Uge 46 (14./15. november 2020)
Uge 49 (5./6. december 2020)
Uge 2 (16./17. januar 2021)
Uge 5 (6./7. februar 2021)
Uge 8 (27./28. februar 2021)
Uge 10 (13./14. marts 2021)

 

I slutningen af september 2020 ligger det endeligt klart,
  • præcis hvilke af ovenstående weekender, det enkelte hold spiller
  • om det bliver lørdag eller søndag og præcis hvornår på dagen, kampene ligger

 

Klubben betaler stævnegebyret, så det er gratis for dig at deltage.

 

Tilmelding for sæsonen 2020-2021 sker her på hjemmesiden under "Ungdom" -- "Tilmelding til holdkampe" allersenest 27. juli 2020
På tilmeldingen er det muligt at anføre ønsker om holdkammerater.
 
 

Og til forældrene:

Meld dig som holdleder!

At være holdleder for sit barns ungdomshold er en fantastisk chance for at engagere sig i sit barns sport på en rigtig god måde, hvor man samtidig er med til at skabe en social og sportslig ramme for barnet og dets holdkammerater. Det er hyggeligt at være af sted og du bidrager til fællesskabet, samtidig med at det er en veldefineret og overskuelig opgave.

Der er en holdleder knyttet til hvert hold, men normalt er der flere forældre, der tager med til kampene som publikum. På den måde får du også relationer til de andre forældre, og I vil desuden kunne hjælpes ad med holdlederopgaven.

Holdlederne er med til at fastsætte kamptidspunkter i starten af sæsonen og er den, der informerer holdet om tid og sted for kampene. 
Ved hjemmebanekampe sørger holdlederen for fjerbolde og holdseddel samt naturligvis at byde modstanderholdene velkommen i vor dejlige badmintonhal.
Desuden skal man notere kampenes resultater og indberette dem på hjemmesiden badmintonplayer.dk, når kampene er spillet.
Du er også den, der sørger for, at spillerne stiller op i styrkeorden - det sker på baggrund af ranglisten, som altid kan ses på badmintonplayer. Hvis der kommer afbud ind, finder du sammen med Jimmi en reserve.
 
 

Har du som forælder lyst til at tage denne opgave på dig, kan du anføre det, når du tilmelder dit barn til holdkampe her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at skrive direkte til Jimmi (jimmiprahl@gmail.com)

Der vil være et møde for alle holdledere i starten af sæsonen, så du er godt klædt på til opgaven, og I vil kunne bruge hinanden og Jimmi som "livline" i løbet af sæsonen, hvis der skulle opstå tvivl om noget. Tidsforbrug i løbet af sæsonen vil være 4-6 weekenddage à 4-5 timer, lidt forberedelse og kommunikation med spillerne / deres forældre samt intromødet (1-2 timer). 
 
 
Du kan orientere dig yderligere i folderen Holdleder-ABC 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle