SENIORER
 Elite/Danmarksserien SEN Torsdag20-22 1800 kr./sæson 
Holdet består af voksne spillere, der har trådt deres barnesko i BBK og efter en årrække i nabobyernes større klubber er vendt tilbage til Birkerød for at spille sammen igen.
Spillerne står selv for træningen, der består af kamprunder.
Sæsonen 18-19 var holdets første. De stillede op i Serie 1, som de vandt overlegent, og rykkede dermed op i Sjællandsserien hvor de også vandt alle kampe. Nu gælder det Danmarksserien!
For yderligere information kan du kontakte holdleder Martin Weber Schmidt (m_s_jensen@hotmail.com)
 VOKSNE / MOTIONISTER
 Øvede V01Onsdag18-20  1800 kr. / sæson
Voksne spillere i alle aldersgrupper. Vi spiller tre kamprunder (double). Holdleder Jens Johansen sammensætter doublepar og kamprunderne på forhånd, så der er pligt til at melde afbud til ham, hvis man skulle blive forhindret i at komme til træning.
Dejligt hold med godt socialt sammenhold.
 
 Letøvede V02Torsdag20-21.30  1800 kr. / sæson

Holdet for dig, der kan spille badminton allerede, men gerne arbejde med at forbedre dig teknisk. Der er både øvelser, småspil, kampe og fysisk træning (kondition og koordination). Efter træningen er hallen ledig i ½ time, hvor spillerne på egen hånd kan spille kampe.

 BegyndereV03  Torsdag 19-201400 kr. / sæson
Har du aldrig spillet badminton før, men har pludselig fået lyst til det, f.eks. fordi dine børn er startet, er holdet torsdag aften lige hvad du har brug for!
Her træner du sammen med andre begyndere og en træner gennemgår venligt og pædagogisk de forskellige slagtyper, benarbejde mm. Der er også tid til småspil og kampe og evt. lidt konditions- eller koordinationstræning.
Der er en fantastisk rar stemning på holdet og du går altid hjem med smil på læben og fuld af god energi til resten af ugen.
 
 
 Letøvede/øvedeP01 Tirsdag 10-11 800 kr. / sæson 
Holdet for ”modne” spillere. Vi spiller nogle hyggelige kampe i en times tid og efter et bad mødes vi til en kop kaffe og en småkage i cafeen.
Der er altid god stemning.
 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle