SENIORER
 Elite/Danmarksserien SEN onsdag20-22 1800 kr./sæson 
Holdet består af voksne spillere, der for en dels vedkommende har spillet i BBK og efter en årrække i nabobyernes større klubber er vendt tilbage til Birkerød for at spille sammen igen.
Spillerne står selv for træningen, der består af kamprunder.
Sæsonen 18-19 var holdets første. De stillede op i Serie 1 og rykkede op de efterfølgende 3 sæsoner. Holdet spiller i den kommende sæson 2023-24 i Danmarksserien.
 For yderligere information kan du kontakte holdleder Martin Weber Schmidt (m_s_jensen@hotmail.com)
 VOKSNE / MOTIONISTER
 Øvede V01Onsdag18-20  1800 kr. / sæson
Voksne spillere i alle aldersgrupper. Vi spiller tre kamprunder (double). Holdleder Jens Johansen sammensætter doublepar og kamprunderne på forhånd, så der er pligt til at melde afbud til ham, hvis man skulle blive forhindret i at komme til træning.
Dejligt hold med godt socialt sammenhold.
 
 Letøvede V02Tirsdag20-21.30  1800 kr. / sæson

Holdet for dig, der kan spille badminton allerede, men gerne arbejde med at forbedre dig teknisk. Der er både øvelser, småspil, kampe og fysisk træning (kondition og koordination). Efter træningen er hallen ledig i ½ time, hvor spillerne på egen hånd kan spille kampe.

 

 


 

 
 Letøvede/øvedeP01 Tirsdag 10-11 800 kr. / sæson 
Holdet for ”modne” spillere. Vi spiller nogle hyggelige kampe i en times tid og efter et bad mødes vi til en kop kaffe og en småkage i cafeen. 
Der er altid god stemning.
 
 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram