Efterår 2020 til forår 2021 01.08.2020  -  31.05.2021
Vejledning

Tilmeldingen til den nye sæson starter 1. juli

Holdplan og holdbeskrivelser

UNGDOMSMEDLEMMER (6-19 ÅR)

NYE MEDLEMMER 

Begyndere: Tilmeld dig et af vores begynderhold
  • B1 er for 7-8-årige spillere, der er startet i år eller sidste år
  • B2-1 og B2-2 er for 8-11-årige, der er startet i år eller sidste år
  • B3 er for 11-14-årige, der er startet i år eller sidste år.

Du er velkommen til at tage en prøvetime eller to, inden du beslutter dig for, om du vil være medlem. 

Men da erfaringen viser, at begynderholdene hurtigt bliver fyldt op, anbefaler vi dig at melde dig ind med det samme, så du sikrer dig en plads på holdet. Hvis det så viser sig, at du efter 1-2 gange alligevel ikke ønsker at fortsætte, skriver du til formand Ivan (info@bbk13.dk) og ungdomstræner Michael Lessél (fjer.michael@gmail.com). Du vil herefter få det indbetalte kontingent refunderet.

Er holdet allerede fyldt op, når du prøver at tilmelde dig, får du i stedet muligheden for at skrive dig på ventelisten.

Har du spillet før og ønsker at starte igen i sæsonen 20-21, tager du kontakt til ungdomstræner Michael Lessél (fjer.michael@gmail.com) mhp. indplacering på de(t) rigtige hold. Det er altid muligt at få et par prøvetimer, inden man beslutter sig for, om man vil indmeldes.

FORTSÆTTENDE MEDLEMMER FRA SÆSONEN 19-20 

Er du fortsætter fra sæsonen 19-20, tilmelder du dig under
"Ungdom, fortsættere"
 
Du vælger et af "holdene"
UF1 (1 gang/uge)
UF2 (2 gange/uge) eller
UF3 (3 gange/uge) 
- alt efter hvor mange ugentlige træningspas, du gerne vil have.

BEMÆRK: Under de tre kategorier, du kan tilmelde dig på, står der, at træningen foregår søndag morgen – dette er selvfølgelig IKKE rigtigt . Det skyldes, at vores administrationssystem ikke kan håndtere vores kontingentstruktur.

Du har modtaget en mail i juni med besked om, hvilke træningspas du er blevet forhåndstildelt.

  • Hvis forhåndstildelingen passer dig, melder du dig ind med det relevante antal træningspas.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge alle de forhåndstildelte træningspas, skriver du på tilmeldingen under "bemærkninger", hvilke(n) dag(e) du tilmelder dig.
  • Hvis du ønsker andre eller flere træningspas end de forhåndstildelte, skriver du til Michael Lessél eller Anne Mette, som så vil se på, om der er andre muligheder for dig.
  • Du har frem til d. 15. juli til at sige ”jatak” til de forhåndstildelte træningspas – enten ved tilmelding på hjemmesiden eller ved at skrive en mail til Michael eller Anne Mette. Efter d. 15. juli kan pladserne på træningspassene blive givet til andre (der f.eks. ønsker at bytte tider).

 


Ungdom, begyndere (BEG)
Begynderhold
 
B1: For 7-8-årige
B2-1: For 8-11-årige
B2-2: For 8-11-årige 
B3: For 11-14-årige 
 
Der er i løbet af sæsonen som regel så stort fremmøde blandt spillerne, at vi desværre som hovedregel ikke har plads til, at vi kan tilbyde prøvetimer på begynderholdene.
 
Hvis du gerne vil have en prøvetime, bliver vi derfor nødt til at bede dig om at melde dig til på ventelisten til holdet. Når du så får muligheden for at melde dig ind, skal du gøre det (for at holde på pladsen mens du beslutter dig). Det koster ikke noget at stå på ventelisten, men du skal betale kontingent for at holde på pladsen, når du har fået den tilbudt. Viser det sig efter 1-2 uger, at du alligevel ikke vil fortsætte i klubben, skriver du til formand Ivan (info@bbk13.dk) og ungdomsformand Anne Mette (ungdom@bbk13.dk) . Du vil herefter få det indbetalte kontingent refunderet.
 
På de hold, hvor der stadig er ledige pladser, opfordrer vi dig også til at melde dig ind på forhånd, så du er sikret en plads. Du kan altid fortryde og få kontingentet retur, hvis du efter 1-2 gange indser, at badminton alligevel ikke var noget for dig.
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Ungdom, fortsættere (FORT)

Fortsætterhold, træning 1, 2 eller 3 gange/uge

For spillere, der har spillet en sæson eller mere.
 
Fortsættende spillere fra sæsonen 19-20 har modtaget en mail med oversigt over forhåndstildelte træningspas. 
  • Hvis forhåndstildelingen passer dig, melder du dig ind med det relevante antal træningspas.Hvis du ikke ønsker at bruge alle de forhåndstildelte træningspas, skriver du på tilmeldingen under "bemærkninger", hvilke(n) dag(e) du tilmelder dig.
  • Hvis du ønsker andre eller flere træningspas end de forhåndstildelte, skriver du til Michael Lessél eller Anne Mette, som så vil se på, om der er andre muligheder for dig.
  • Du har frem til d. 15. juli til at sige ”jatak” til de forhåndstildelte træningspas og dermed reservere dem. Du gør det enten ved tilmelding på hjemmesiden eller ved at skrive en mail til Michael eller Anne Mette. Efter d. 14. juli kan ikke-reserverede pladser på træningspassene blive givet til andre (der f.eks. ønsker at bytte tider).
Du tilmelder dig til 1, 2 eller 3 træningspas pr. uge. 
UF1: 1 ugentligt træningspas
UF2: 2 ugentlige træningspas
UF3: 3 ugentlige træningspas 
Bemærk, at de angivne tidspunkter søndag morgen IKKE gælder, men skyldes, at administrationssystemet ikke kan håndtere vores kontingentstruktur. 
 
Bemærk, at holdtræningen om fredagen er aflyst, når der er fredagscafe.
Lørdagsholdtræningen er aflyst, når der er opstartsweekend og kan også blive aflyst enkelte andre gange i løbet af sæsonen.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Ungdom, morgentræning (MORG)
Morgentræning for ungdomsspillere
 
Du kan kun tilmelde dig dette hold efter forudgående aftale med Ungdomsudvalget, Michael eller Anders
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Administration af træningspas (ADMTP)
OVERSIGT TIL ADMINISTRATIONSBRUG
 
DU KAN IKKE TILMELDE DIG HER 
 
 
Nedenstående er en oversigt over de enkelte træningspas for letøvede og øvede.
 
Man kan ikke tilmelde sig disse træningspas direkte.
Skriv til ungdomstræner Michael Lessél (fjer.michael@gmail.com) eller ungdomsformand Anne Mette Elk (ungdom@bbk13.dk), hvis du gerne vil spille på et af disse træningspas og træf en aftale.
 
Derefter tilmelder du dig et af holdene under "Ungdom, fortsættere"
UF1: 1 ugentligt træningspas
UF2: 2 ugentlige træningspas
UF3: 3 ugentlige træningspas
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle