Info

Fortsætterhold, træning 1, 2 eller 3 gange/uge

For spillere, der har spillet en sæson eller mere.
 
Fortsættende spillere fra sæsonen 19-20 har modtaget en mail med oversigt over forhåndstildelte træningspas. 
  • Hvis forhåndstildelingen passer dig, melder du dig ind med det relevante antal træningspas.Hvis du ikke ønsker at bruge alle de forhåndstildelte træningspas, skriver du på tilmeldingen under "bemærkninger", hvilke(n) dag(e) du tilmelder dig.
  • Hvis du ønsker andre eller flere træningspas end de forhåndstildelte, skriver du til Michael Lessél eller Anne Mette, som så vil se på, om der er andre muligheder for dig.
  • Du har frem til d. 15. juli til at sige ”jatak” til de forhåndstildelte træningspas og dermed reservere dem. Du gør det enten ved tilmelding på hjemmesiden eller ved at skrive en mail til Michael eller Anne Mette. Efter d. 14. juli kan ikke-reserverede pladser på træningspassene blive givet til andre (der f.eks. ønsker at bytte tider).
Du tilmelder dig til 1, 2 eller 3 træningspas pr. uge. 
UF1: 1 ugentligt træningspas
UF2: 2 ugentlige træningspas
UF3: 3 ugentlige træningspas 
Bemærk, at de angivne tidspunkter søndag morgen IKKE gælder, men skyldes, at administrationssystemet ikke kan håndtere vores kontingentstruktur. 
 
Bemærk, at holdtræningen om fredagen er aflyst, når der er fredagscafe.
Lørdagsholdtræningen er aflyst, når der er opstartsweekend og kan også blive aflyst enkelte andre gange i løbet af sæsonen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ungdom, fortsættere - (UF1)
Søndag Tid: 07:30 - 07:45
Sted: BBK Hallen, Hal 1
Instruktør: Træner oplyses senere /
OBS: Som led i klubbens forholdsregler for at begrænse coronasmitte er der midlertidigt stop for medlemstilgang (samt prøvetimer). Vi håber at kunne åbne igen snart - vi følger myndighedernes generelle anbefalinger. 1 ugentligt træningspas. For spillere, der fortsætter fra sæsonen 19-20 Bemærk ved tilmelding, at tidsangivelsen søndag morgen IKKE har nogen betydning, men skyldes mangler i administrationssystemet. Ved at tilmelde dig her, gælder dit medlemskab for ét ugentligt træningspas. Bemærk, at holdtræning om fredagen er aflyst, når der er fredagscafe.
Periode: 10.08.2020 - 28.05.2021
Tilmeldte: 59/59
Rabat: 75%
Pris: 1300 kr. 325 kr.
Udsolgt

Ungdom, fortsættere - (UF2)
Søndag Tid: 07:30 - 07:45
Sted: BBK Hallen, Hal 1
Instruktør: Træner oplyses senere /
OBS: Som led i klubbens forholdsregler for at begrænse coronasmitte er der midlertidigt stop for medlemstilgang (samt prøvetimer). Vi håber at kunne åbne igen snart - vi følger myndighedernes generelle anbefalinger. 2 ugentlige træningspas For spillere, der fortsætter fra sæsonen 19-20. Bemærk ved tilmelding, at tidsangivelsen søndag morgen IKKE har nogen betydning, men skyldes mangler i administrationssystemet. Ved at tilmelde dig her, gælder dit medlemskab for to ugentlige træningspas. Bemærk, at holdtræningen om fredagen er aflyst, når der er fredagscafe. Hvis du vil deltage i en fredagscafe, skal du tilmelde dig under "Event" - også selvom du normalt træner om fredagen.
Periode: 10.08.2020 - 28.05.2021
Tilmeldte: 51/51
Rabat: 75%
Pris: 1700 kr. 425 kr.
Udsolgt

Ungdom, fortsættere - (UF3)
Søndag Tid: 07:30 - 07:45
Sted: BBK Hallen, Hal 1
Instruktør: Træner oplyses senere /
OBS: Som led i klubbens forholdsregler for at begrænse coronasmitte er der midlertidigt stop for medlemstilgang (samt prøvetimer). Vi håber at kunne åbne igen snart - vi følger myndighedernes generelle anbefalinger. 3 ugentlige træningspas For spillere, der fortsætter fra sæsonen 19-20 Bemærk ved tilmelding, at tidsangivelsen søndag morgen IKKE har nogen betydning, men skyldes mangler i administrationssystemet. Ved at tilmelde dig her, gælder dit medlemskab for tre ugentlige træningspas. Bemærk, at holdtræningen om fredagen er aflyst, når der er fredagscafe. Hvis du vil deltage i en fredagscafe, skal du tilmelde dig under "Event" - også selvom du normalt træner om fredagen.
Periode: 10.08.2020 - 28.05.2021
Tilmeldte: 28/28
Rabat: 75%
Pris: 2100 kr. 525 kr.
Udsolgt

BBK Hallen/Hal 1

Søndag
1
2
3
4
7.30FORT UF1FORT UF2FORT UF3 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle