Ungdom, begynderhold

Er du helt ny i badminton eller har måske spillet lidt derhjemme i haven, er vores begynderhold lige noget for dig!

Vi starter helt fra grunden af og dyrker både glæden ved spillet og de basale, tekniske færdigheder. Du får grundig instruktion gennem målrettede øvelser og der er badmintonlege og kampspil, hvor du efterhånden begynder at bruge det, du lærer gennem den tekniske træning.

Vi lægger også stor vægt på, at alle optræder imødekommende og respektfuldt over for hinanden, så træningen foregår i en rar atmosfære.

Begyndertræningen er aldersopdelt:

B1 Mandag kl. 16.15-17.15: 6-8-årige (holdet kaldes også MiniTon – se en nærmere beskrivelse HER)

B2 Mandag kl. 16-17: 8-11-årige

B2x Onsdag kl. 17-18: 8-11-årige 

B3 Tirsdag kl. 17.30-19: 11-14-årige

B3x Torsdag kl. 16-17.30: 11-14-årige 
 

 
Det er altid muligt at prøve træningen af et par gange, inden man beslutter sig til, om man vil fortsætte. Dog er det en forudsætning for at kunne fortsætte, at der er plads på holdet - snak gerne med ledende træner Teis Nielsen (teis@bbk13.dk) eller ungdomsformand Anne Mette Elk (ungdom@bbk13.dk) om dette.
 
Tilmelding til begynderhold foregår under fanebaldet "Hold" --> "Ungdom, begyndere".

 

 

Uden for træningen har vi mange arrangementer i løbet af året, som vi selvfølgelig også meget gerne vil byde dig velkommen til. Vi har fredagscafeer med pizza, juleturnering (med sjove, anderledes baner), natminton (= badminton i mørke med selvlysende linjer og bold) og meget mere. Så du vil hurtigt komme til at føle dig som del af et klubbens store fællesskab.

 
Banner