INDMELDELSE

For at melde sig ind i klubben skal man oprette en profil her på siden. Det sker ved at klikke på "Opret profil" øverst på siden til højre. Udfyld dine personlige oplysninger og tryk "Opret profil". Når du har gjort dette, modtager du en mail med et aktiveringslink, som du skal klikke på for at fuldende oprettelsen af din profil. Herefter kan du tilmelde dig hold og baneleje - se fanebladene "Holdtilmelding" og "Baneleje".

Der åbnes for tilmeldinger til den ny sæson 1. juli 2019
 

Du kan naturligvis altid få vejledning til valg af hold. For ungdomsspilere (6-19 år) kontakter du ungdomsformand Anne Mette Elk på ungdom@bbk13.dk. Ellers er du velkommen til at kontakte klubbens formand Ivan Christiansen på info@bbk13.dk

For ungdomsspillere (6-19 år): Du har mulighed for at få 1-2 prøvetimer på et hold, inden du tilmelder dig. Det er altid en god ide forinden at skrive til Anne Mette og træffe en aftale. Bemærk dog, at nogle hold kan være fyldt op - eller nå at blive det, mens du overvejer - så du kan være uheldig og risikere ikke at få plads på det hold, du har haft prøvetimer på. Skulle dette ske, kan du tilmelde dig ventelisten og du kan også henvende dig til Anne Mette for at se, om der skulle være et andet hold, der passer til din alder og dit niveau.

 
Tilmelding til leje af fast bane 
1. Vælg fanebladet "Baneleje" øverst på siden.
2. Klik på den ønskede dag og se, hvilke baner, der er ledige.
3. Vælg den ønskede bane og klik på det ønskede tidspunkt.
4. Tryk på ”Tilmeld” og betal.

 

Tilmelding til "Spil på ledige baner"

1. Vælg fanebladet ”Hold” øverst på siden
2. Vælg holdet ”Spil på ledige baner”
3. Tryk på ”Tilmeld” og betal (NB! Det angivne tidspunkt søndag formiddag har ingen betydning, men skyldes en uhensigtsmæssig teknikalitet i bookingsystemet)

 

Der skal indtastes navn, fødselsdato og mailadresse på ALLE spillere ved tilmelding, det er derfor en fordel at have samlet disse oplysninger på forhånd. Derefter betales der med dankort. Kvittering modtages som e-mail og er dit bevis for medlemsskab af klubben.
 
 

FORNYELSE

Det er nødvendigt at forny sit medlemskab i hver sæson. I slutningen af hver sæson modtager alle medlemmer en mail med påmindelse om fornyelse af medlemskab.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende dine spørgsmål til klubbens mail: info@bbk13.dk

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle