INDMELDELSE

For at melde sig ind i klubben skal man oprette en profil her på siden. Det sker ved at klikke på "Opret profil" øverst på siden til højre. Udfyld dine personlige oplysninger og tryk "Opret profil". Når du har gjort dette, modtager du en mail med et aktiveringslink, som du skal klikke på for at fuldende oprettelsen af din profil. Herefter kan du tilmelde dig hold og baneleje.

Der åbnes for tilmeldinger til den ny sæson 1. juli 2018
 
Du kan se holdplanen under menupunktet "Aktiviteter i klubben"
 

Tilmelding til hold  

Unge (6-19 år) 
1. Vælg fanebladet "Hold" øverst på siden.
2. Vælg enten begynderhold eller fortsætterhold
3. Vælg hold efter dit barns alder. På fortsætterholdene er der tre ugentlige træningspas. I vælger selv, om dit barn skal gå 1, 2 eller 3 gange om ugen - prisen er den samme. Du bedes under "Bemærkninger" anføre, hvilke ugedage dit barn vil gå til træning. 
4. Klik på prisen for at tilmelde dit barn og betale.
Voksne
1. Vælg fanebladet "Hold" øverst på siden
2. Vælg hold ("Senior", "Voksen- øvede", "voksen- letøvede eller "Tirsdagsklubben").
3. Klik på prisen for at tilmelde dig og betal. 
 
Du kan naturligvis altid få vejledning til valg af hold hos bestyrelsen eller hos trænerne (for Ungdomsafdelingen). Skriv til info@bbk13.dk (Ivan) eller til ungdom@bbk13.dk (Anne Mette).
For ungdomsspillere (6-19 år): Du har mulighed for at få 1-2 prøvetimer på et hold, inden du tilmelder dig. Det er altid en god ide forinden at ringe eller skrive til ungdomsformanden (Anne Mette, ungdom@bbk13.dk / 21 48 67 06). Du kan også bare møde op til træningen. Se om det er noget for dig og tilmeld dig derefter.

 

Tilmelding til leje af fast bane 
1. Vælg fanebladet "Baneleje" øverst på siden.
2. Klik på den ønskede dag og se, hvilke baner, der er ledige.
3. Vælg den ønskede bane og klik på det ønskede tidspunkt.
4. Tryk på ”Tilmeld” og betal.

 

Tilmelding til "Spil på ledige baner"

1. Vælg fanebladet ”Hold” øverst på siden
2. Vælg holdet ”Spil på ledige baner”
3. Tryk på ”Tilmeld” og betal (NB! Det angivne tidspunkt søndag formiddag har ingen betydning, men skyldes en uhensigtsmæssig teknikalitet i bookingsystemet)

 

Der skal indtastes navn, fødselsdato og mailadresse på ALLE spillere ved tilmelding, det er derfor en fordel at have samlet disse oplysninger på forhånd. Derefter betales der med dankort. Kvittering modtages som e-mail og er dit bevis for medlemsskab af klubben.
 
 

FORNYELSE

Det er nødvendigt at forny sit medlemskab i hver sæson. I slutningen af hver sæson modtager alle medlemmer en mail med påmindelse om fornyelse af medlemskab.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende dine spørgsmål til klubbens mail: info@bbk13.dk
Banner