Denne side er under ombygning / redigering 

 
 
BADMINTONPEOPLE.DK

Alle åbne turneringer (og holdkampe) kræver tilmelding via www.BadmintonPeople.dk.

Du skal have spillerprofil på BadmintonPeople for at du kan blive tilmeldt turneringer. Den, der melder dig til (f.eks. din mor eller far) skal have en brugerprofil.

Pt. kan man ikke selv oprette spillerprofiler på BadmintonPeople, så hvis du har brug for sådan en, skal du skrive til Anne Mette og bede om det.

Alle der tidligere har spillet åbne turneringer eller holdkamp på et eller andet tidspunkt har en spillerprofil.

 

Ved tilmelding af hold til holdkampe opretter klubben spillerprofiler for alle holdkampspillere og tilmelder dem til holdkampturneringen. 

TILMELDING TIL STÆVNE 

Man opretter en brugerprofil på www.BadmintonPeople.dk ved at klikke på "TILMELD" i øverste højre hjørne. Når man har indtastet sine oplysninger, modtager man en mail med et aktiveringslink.

Når brugerprofilen er oprettet, kan man tilmelde en spiller, der har en spillerprofil.

 

Find først den turnering, du vil tilmelde dig. Klik på Turneringer --> Sæsonplan. Indtast her nogle data, du kan søge efter turneringen på, f.eks. datoen for turneringen. Når du har klikket på "Søg", kommer der en liste op, hvorfra du vælger den ønskede turnering. Når du har valgt turneringen, kommer du til en side, hvor du bl.a. kan se invitationen til stævnet og navn/mail/tlf på kontaktpersonen fra arrangørforeningen.

Nedenfor i boksene skal du vælge række: U-nummer og niveau. Er du i tvivl om dette, så kig under "Niveau og alder" her på hjemmesiden eller spørg træneren eller Anne Mette.

Bemærk, at det er muligt at tilmelde sig i for høj en række, men ikke en der er for lav. Dvs. en A-spiller (dygtig/erfaren) kan ikke tilmelde sig i D-rækken, mens det omvendte godt kan lade sig gøre.

Desuden skal du vælge, om du vil tilmeldes single eller double etc. (I de fleste turneringer kan man tilmeldes både i single og i double, så skal man bare gå ind på tilmeldingssiden flere gange.)

Herefter skal du klikke på "Vælg spiller". Når du søger efter den spiller, du vil tilmelde, skal du bare sørge for at de oplysninger, du søger på er rigtige. Du behøver ikke indtaste alle oplysninger. Du får så en liste af spillere, der matcher søgekriterierne. Her vælger du den rigtige og kan efterfølgende gå til betaling.

Deltagelse i stævner koster normalt 100-200 kr.

Når du tilmelder dig, får du at vide, hvornår stævneprogrammet udkommer, og om du selv skal finde det på arrangørens hjemmeside eller det bliver sendt direkte til din mail fra BadmintonPeople. Du vil også kunne tjekke hvilke andre spillere, der har tilmeldt sig de forskellige stævner.

Se også videoen Tilmelding på badmintonpeople

POINTS

Det er også på badmintonpeople.dk, at dine ranglistepoints bliver talt op. Du kan tjene ranglistepoints i holdkampe og i åbne, individuelle turneringer. Når man når et vist antal points, rykker man en klasse op (f.eks. fra D-spiller til C-spiller). Der er meget detaljerede regler for, hvordan disse points optælles – de nysgerrige kan læse videre her

Banner