Siden er under udarbejdelse
 

Individuelle turneringer

Du kan som udgangspunkt vælge mellem 2 typer individuelle turneringer:


1) Lukkede invitationsturneringer og -stævner, som f.eks. lokalturnering eller klubmesterskaber. Dette kan være turneringer, som BBK13 selv arrangerer, men det kan også f.eks. være i naboklubber, som klubben samarbejder med.

På ungdomsholdene kan der også være lokale miniturneringer, som ligger på den sædvanlige ugedag for træning. På den måde prøver alle i trygge rammer, hvordan det er at være til turnering og får måske lyst til at melde sig til de større arrangementer.

2) Åbne turneringer og stævner. Dem er der langt flest af og de afholdes hele tiden rundt omkring i hele Danmark. Turneringerne bliver afholdt af andre klubber under Badminton Danmark eller DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger).

Alle uanset niveau kan deltage i åbne turneringer. De fleste turneringer henvender sig til en bestemt gruppe spillere, f.eks. nybegyndere, bestemte aldersklasser (f.eks. U13/U15/U17) eller bestemte klasser (f.eks. BCD).

Rækker: Man kan spille turnering i Single, Double og Mix. Man finder som regel selv en makker fra klubben til double og mix. Tjek på dit hold, om der er andre, der mangler en double- eller mix-makker. Ellers kan man tilmelde sig med ukendt makker og få tildelt en makker fra en anden klub. På den måde opstår mange nye venskaber med andre spillere.

Tilmelding til åbne turneringer er normalt ens eget ansvar og det samme gælder transport til og fra turneringen, men for at gøre det sjovere og til en social oplevelse for ungdomsspillerne at deltage i turneringer, udarbejder klubben en sæsonplan: I starten af sæsonen udvælger trænerne en række åbne stævner / turneringer, som spillerne opfordres til at deltage i. Ved disse stævner sørger klubben normalt for, at der er en eller flere af trænerne til stede, som kan give råd og opbakning undervejs. Info om tilmelding til disse stævner udmeldes sammen med sæsonplanen.

Det er naturligvis også altid muligt at deltage i stævner på egen hånd – man kan løbende tjekke www.badmintonpeople.dk for nye turneringer.

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle