For at leje en bane er det nødvendigt at oprette en profil her på siden (i øverste højre hjørne), og man bliver så automatisk medlem af klubben, når man har betalt for sin baneleje.

Baneleje er for makker- og doublepar.

Man kan vælge enten at have en eller flere faste banetider (à 1 time) eller have et "Spil på ledige baner"-medlemskab.

Fast baneleje

Ønsker man at leje en bane, skal man gå til fanebladet "Baneleje" øverst på siden.

Hvis man booker flere faste tider, får man 50 % rabat på de(n) billigste bane Send mail til info@bbk13.dk hvis der er booket ekstra baneleje og de 50% vil blive refunderet). Oversigt over priserne på baneleje kan ses under "Kontingenter og priser" under menupunktet "Medlemskab". Priserne er afhængige af tidspunktet i ugen.

Spil på ledige baner

"Spil på ledige baner" er et billigere medlemskab, der giver adgang til at spille, når man har lyst, men kun hvis der ikke er andre aktiviteter i hallen / på den pågældende bane i forvejen. Det kan være holdtræning, stævner, faste banelejere mm., der alle har fortrinsret frem for "Spil på ledige baner"-medlemmer. Faste banelejere har fortrinsret til deres egen bane, også selv om de møder "for sent".

Ønsker man at blive "Spil på ledige baner"-medlem, skal man gå til fanebladet "Hold" øverst på siden.

Banetiderne kan aflyses af og til, når klubben eller andre brugere har booket hallen til en særlig aktivitet (f.eks. stævner eller træneruddannelse (om søndagen)). Disse aktiviteter kan ses i "Kalender" under menupunktet "Aktiviteter i klubben" og er markeret med rødt.

 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle