OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
 
Nedenfor kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, der ofte bliver stillet omkring medlemskab i Birkerød BK13:

Skal man have en at spille med for at melde sig ind i badmintonklubben?
Det kommer an på alder, niveau og hvad du ønsker. For børn er der aldrig krav om, at du skal have en at spille med. Børnene bliver placeret på spilletider i ugens løb, efter niveau og med hensyntagen til venner. Der er mange andre børn at spille med.
For voksne gør følgende sig gældende: Ønsker du at leje en banetid, er der krav om at du som minimum har en at dele bane med. Har du ingen makker, men har prøvet at spillet før, vil vi anbefale at du benytter dig af klubbens mail-adresse info@bbk13.dk eller telefon 2989 8071, hvorefter du vil blive kontaktet af klubben.
 
Hvad foregår der for børn?
Der er træning for alle børn på ugens hverdage fra 16.00 – 19.00. Børnene bliver placeret på træningshold. Det er normalt at børn spiller 1-3 gange om ugen. Der gives mulighed for at deltage i turneringer.

Hvor gammel skal man være for at starte med at spille badminton?
Der er mange børn der starter som 6-8 årige, men man kan ikke sætte en bestemt alder på. Det er altid lidt svært i starten, men har man mod på det, og synes det er sjovt at prøve eller gå til badminton med en ven, så er man gammel nok. En ting er sikkert - man bliver aldrig for gammel til at spille badminton!

Kan man få en prøvetime?
Børn kan få lov til at deltage i træningen et par gange og låne en ketcher hos træneren inden man bestemmer sig. Voksne kan også få lov til at få en prøvetime, men uden træner.

Er det muligt som medlem, at spille med en person der ikke er medlem af badmintonklubben?
Det er ikke muligt for ikke medlemmer at benytte sig af ledige baner. Du har dog mulighed for at tegne et medlemskab med spil på ledige baner (LB), så kan du spille på alle de tider som klubben råder over hvis banen er ledig.

Hvor henvender man sig?
Man kan kontakte klubben ved at: info@bbk13.dk
- Ringe på tlf. nr. 2989 8071
- Henvende sig til en træner i hallen på Topstykket

Hvordan foregår adgang til Birkerød Badmintonhal?
Hallen er normalt aflåst udenfor tidsrummet kl 15-20 på hverdage. Adgangsbrik udleveres til medlemmer som er minimum 18 år. Der betales et depositum på kr. 100,-  ved udleveringen. Adgangsbrikken skal tilbageleveres når man ikke er medlem længere, hvorefter depositum vil blive tilbagebetalt.


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle