Bolde

Foreningen indkøber bolde til træning og turneringer på hjemmebane. Medlemmerne har desuden mulighed for at købe bolde direkte af klubben, ligesom forældre til ungdomsmedlemmer kan købe bolde til Familiespil

RSL Classic bolde (absolut bedste kvalitet!) sælges stadig til kun kr. 170,- pr rør.
RSL nr. 2 koster 145 kr. pr. rør.
Vejledende udsalgspris i butikkerne er hhv. 400 og 300 kr. 

Henvendelse til info@bbk13.dk eller bestyrelsesmedlemmer / trænere.

Køber du bolde i hallen hos  trænere eller bestyrelsesmedlemmer, kan du betale med Mobilepay.

 

Ketsjer

De første par gange er det muligt at låne en ketsjer af klubben, hvorefter man bør anskaffe sig sin egen. De fås i sportsforretninger i alle prislejer. Som regel kan man finde et godt tilbud til ca. 300 kr. De fleste almindelige allround sportsforretninger har kun standardketsjere, så her kan man som begynder stort set ikke komme til at købe noget forkert. Forhør dig evt. hos træneren, inden du handler.

Til meget små børn (ca. 5 år) kan man vælge en børneketsjer. Hovedreglen er, at når man holder ketsjeren i strakt arm ned langs benet, må ketsjeren ikke røre gulvet. At give børn små ketsjere er dog en praksis, der ikke er så brugt for tiden.

 
Når man har spillet nogle år og har opnået et vist niveau, kan det blive relevant at skifte til en anden type ketsjer - typisk en mere fleksibel / bøjelig ketsjer. Tag en snak med træneren om, hvorvidt du kunne have glæde af at skifte ketsjer. 
 
Ligeså vigtig som selve ketsjeren er, hvor hårdt ketsjeren er strenget op. Jo mere erfaren / stærkere spiller, jo hårdere opstrengning. Når du har spillet noget tid, kan strengene være blevet bløde/løse, og måske er det tid til en opstrengning. Du kan også være uheldig, at strengene springer i forbindelse med et slag. 
Du kan få opstrenget din ketsjer hos trænerne Daniel (40 56 60 40 ) og Casper (40 83 42 14). Det koster 100 kr. og de udfører det oftest fra den ene træning til den næste. 
Mange sportsforretninger strenger også ketsjere op, men her koster det typisk det dobbelte og de er ikke hurtigere end din træner :-) 

 

Sko

Det er vigtigt at bruge skridsikre (badminton-)sko, som ikke sætter mærker på gulvet/banen (lys bund i skoene).

 

Klubtrøjer

Klubben får fremstillet lækre badmintontrøjer hos RSL med klubnavnet trykt på ryggen. Designet kan variere, for tiden er de sorte med neongrøn dekoration for motionisterne og hvide/ sorte med gul dekoration for ungdomsspillerne.

 
 
Drikkedunk
 
Hav altid en fyldt drikkedunk med til træningen (bare med vand)! Du bliver hurtig tørstig og træneren sørger altid for at lægge drikkepauser ind i programmet. 
 
 
Club-in-Shop
 
Klubben har en aftale med RSL om, at medlemmerne kan handle klubtøj og ketsjere til særlige klubpriser på RSL's hjemmside
 
På jakker og trøjer er der trykt "Birkerød BK13" på ryggen. Derudover kan navnetryk tilkøbes for 50 kr. 
 
For at holde priserne nede, samler RSL ordrerne over en periode og sender varerne samlet til klubben. Du kan se tidsfristerne for bestillinger og datoer for forventet levering her
 

Varer bestilt senest

Forventet udleveringstidspunkt

3. maj 2019

20. maj 2019

13. september 2019

30. september 2019

15. november 2019

2. december 2019

15. december

Allersenest 17. januar – nærmere info følger

21. februar 2020

9. marts 2020

24. april 2020

11. maj 2020

Du skal bruge et log-in - det får du ved henvendelse til Anne Mette (ungdom@bbk13.dk)

 
 
 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle