Birkerød BK13 - Ungdomsafdelingen

Juli 2019

Søges:

Cheftræner til Birkerød Badmintonklub

Birkerød BK13 søger en cheftræner til Ungdomsafdelingen.

Som cheftræner skal du - ud over at være træner på et antal af ugens træningspas - koordinere og facilitere hele trænergruppens arbejde, herunder det indbyrdes samarbejde mellem trænerne.

Klubben har en del nye, yngre trænere, som vil have stor glæde af sparring, hjælp og undervisning af en erfaren træner – badmintonfagligt såvel som pædagogisk.

Vi forventer derfor, at du ud over selv at besidde de relevante badmintonfaglige og -didaktiske kompetencer er samarbejdsorienteret, empatisk og en god kommunikator. Har du undervisningserfaring, er det et plus.

Vi ser også meget gerne, at du påtager dig en del af det administrative arbejde ift. spillere og trænere. Den administrative del vil foregå i samarbejde med klubbens ungdomsudvalg og bestyrelse - den nærmere fordeling af ansvarsområder aftales og tilrettelægges i fællesskab.

Forventet omfang: Ca. 10-12 timer / uge; det aftales nærmere alt efter fordelingen af opgaver og antal træningshold.

Hvem er vi?

Vi er en stor ungdomsafdeling (ca. 150 medlemmer) fordelt på U7-U19, X-A/M-rækken. Vi har en meget stor gruppe begyndere og letøvede samt ca. 25 turneringsaktive spillere. Vi vægter det sociale miljø, gensidig respekt og fairplay meget højt. Vi afholder mindst et socialt arrangement for ungdomsspillerne pr. måned. Både ungdomsspillerne og deres forældre er i høj grad med til at skabe den rare og imødekommende stemning i klubben, og alle bakker op om og viser stor respekt for trænernes og ledernes arbejde.

Vi ønsker at bevare vores brede appel og fokus på det gode kammeratskab samtidig med at vi gerne vil udvikle vores tilbud til de mere talentfulde og ambitiøse spillere - både internt i klubben og også meget gerne i samarbejde med andre (nabo-)klubber.

Du skal kunne tiltræde stillingen som træner til sæsonstart 2019/2020 eller hurtigst muligt herefter. Første træningsdag efter ferien er mandag d. 12.8.

Kontakt ungdomsformand Anne Mette Elk på 21 48 67 06 / ungdom@bbk13.dk for yderligere informationer.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle