Siden er under udarbejdelse
 

FORÆLDREROLLEN

I forbindelse med træningen lærer børnene, hvorledes man opfører sig på en badmintonbane ved holdkampe og åbne turneringer. BBK13 lægger vægt på ærlighed og fair play. Derfor er det også på sin plads at sige et par ord om, hvilke forventninger, der stilles til forældrene. Fair play er beskrevet på www.badminton.dk.

 

Ved kampe
Når børnene spiller er det dem selv, der dømmer, og man blander sig ikke i dette, med mindre man opdager, at ens eget barn konsekvent og bevidst dømmer forkert. Man blander sig altså ikke, hvis man mener, at modstanderen gør det. Det er vigtigt, at børnene er bevidste om, at man ikke snyder – heller ikke selv om man mener, at modstanderen gør det.


Det er i orden, at man klapper ad børnene, når de spiller en god bold, men ikke når modstanderen laver en fejl. Man må ikke blande sig i pointtællingen eller brokke sig over modstanderens kendelser. Man kan dog bede børnene tælle højt for at undgå misforståelser.

 

Ved træning
Hvis man har spørgsmål til træneren, er man velkommen til at stille disse umiddelbart efter at træningen er slut og træneren har tid.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle